Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Történet a Macskámról: Grafitról

 

 

 Mikor első osztályos tanuló voltam, a család bővült egy kis szőrmókkal, cicával. KépElneveztük Grafitnak. Nagyon szerettük Őt és mindig a legjobbat adtuk neki. Én egyszer készítettem neki egy kis "ágyat" és volt olyan alkalom, amikor oda feküdt.   Nagyon szerettem. Ám egyszer egy idő után elkezdett csikargatni, és harapdálni. Akkor mindig féltem egyedül kilépni a szobából, főleg ha a macska épp ott volt ahova indultam volna. Kicsit szomorú voltam, meg néha haragudtam rá a viselkedése miatt. De attól még szerettem, és máig is szeretem. Volt egy nap amikor elszökött egy napra, akkor megsirattam, de vissza jött. Pár nap múlva megint megszökött mikor kiengedtük egy kicsit, de utána nem tért vissza többet. // Akkor nagyon szomorú voltam. De azt a napot nem tudom elfelejteni, amikor a tesómmal egyszer a nyávogására keltünk (Nagyon cuki volt).

 

Ez volt macskám egy rövid történetben.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Sajnálom...

(dorka( a doriszlap szerkesztője), 2009.06.03 11:58)

...Pontosabban sajnállak...:( Grafit... :'(Biztos naon cuki macskusz volt...:) Nem baj hidd el lesz még neked másik macskád!!!!:D

"nincs cím"

(Szerkesztő (Gitta), 2009.06.03 11:54)

Köszönöm szépen. :) Hát igen... szegény cicus.. de már kihevertem, hogy nincsen többet köztünk, de még mindig hiányzik. :)

....

(kiss ági, 2009.05.29 10:21)

ez a történet nagyon aranyos és egy kicsit szomorú is :S szegény cicus és szegény te:S

köszönet

(Szerkesztő (Gitta), 2009.05.20 13:20)

Köszönöm szépen! :) Hát már nem volt az olyan kicsi, mert 1 éves volt amikor elszökött.

----

(Timi11, 2009.05.19 18:08)

Jaj de aranyos kis pici cica volt. Nagyon jó nevet adtatok neki. :) Grafit :):) Nagyon aranyos. És nagyon sajnálom, hogy elszökött. ): Biztos nagyon jó gazdi voltál, amíg megvolt.